Versalift på mässor

vårt deltagande

Inom en snar framtid kommer det att vara möjligt att se produkter från Versalift på ett antal mässor runt om i Europa. På den här sidan kan du läsa om vårt deltagande, samt hitta en översikt över de mässor där Versalift är representerat.

Versalift Scandinavia deltar på mässor i Danmark, Norge och Sverige, där det förutom Versaliftprodukter är möjligt att se produkter från de varumärken som de enskilda länderna säljer. Detta inkluderar varumärken under Time Manufacturing Europe; Ruthmann, France Elévateur & Movex och de varumärken som säljs lokalt i de enskilda länderna.

Du hittar mer information om vilka varumärken varje land säljer på våra webbplatser. 

På mässor i övriga Europa är det möjligt att se ett urval av produkter från Time Manufacturing Europe; inklusive Versalift, Ruthmann, France Elévateur & Movex.

På mässorna lägger vi stor vikt i att visa ett bra urval av produkter som vi tar med oss ​​ur vårt stora sortiment. Detta görs utifrån vad som är relevant för besökarna och utbudet av liftar anpassas alltid efter den specifika mässan.

Vi ser mycket fram emot vårt deltagande där vi bland annat kommer att visa upp nya, effektiva och innovativa lösningar. På mässorna kan du träffa våra duktiga kollegor, och det kommer att vara möjligt att få svar på dina frågor. Vi delar gärna med oss ​​av vår expertis kring vårt stora produktsortiment och hjälper dig att hitta rätt lift för dig utifrån dina behov.

Vi ser fram emot att träffa dig på mässorna, presentera våra produkter och svara på dina frågor.

 

Överblick över mässorna

Nedan finner du information om de mässor vi deltar på och längst ner ett kontaktformulär så att du kan kontakta oss om du har några frågor.

Utleiekonferansen, Norge
15 – 16. Februari 2024
Plats: Gardermoen

Besök Utleiekonferansen där du kan uppleva presentationer från relevanta talare inom uthyrningsbranschen och se nyheter från branschens leverantörer.

Underhållsmässan, Sverige
12 – 15. Marts 2024
Plats: Göteborg

Underhållsmässan har i år fokus på hållbarhet inom underhållsbranschen. Besök mässan och lyssna på spännande presentationer, få relevant utbildning och träffa branschens leverantörer.

INTERMAT, Frankrig
24 – 27. April 2024
Plats: Paris

Besök INTERMAT, där årets fyra huvudteman är innovation, energi, nya lösningar och CSR-åtaganden. Du kan träffa deltagare från hela Europa på denna byggmässa.

IFAT, Tyskland
13 – 17. Maj 2024
Plats: München

IFAT är en världsledande mässa för hantering av vatten, avloppsvatten, avfall och råvaror och hålls över hela världen. I maj träffas branschfolk från Europa i München.

Dansk Liftmesse, Danmark
16 – 17. Maj 2024
Plats: Slagelse

Besök Dansk Liftmesse, där du kan uppleva ett enormt utbud av liftar och minikranar och få en pratstund med den danska liftbranschens ledande återförsäljare och tillverkare.

Eliaden, Norge
28 – 30. Maj 2024
Plats: Lillestrøm

Besök Eliaden, en av Norges största mässor med fokus på framtida lösningar inom energi, industri, automation och elinstallation.

Entreprenad Live, Sverige
5 – 7. September 2024
Lokation: Skåne 

Besök Entreprenad Live, en regional mässa som samlar branschproffs under dagar fulla av utställningar, provkörningar, seminarier och upplevelser.

Platformers’ Days, Tyskland
6 – 7. September 2024
Plats: Karlsuhe

Platformers’ Days är en av Europas största mässor inom liftar med upp till 100 utställare, vilket skapar unika möjligheter att nätverka och se den senaste utvecklingen inom branschen.

Vertikal Days, England
11 -12. September 2024
Plats: Newark 

Vertikal Days är ett evenemang med sin kärna centrerad kring tillgångsplattformar, kranar, teleskoplastare och tillhörande liftutrustning för proffs.

Dyrsku’n, Norge
13 – 15. September 2024
Plats: Seljord

Besök Dyrsku’n, Norges viktigaste mötesplats för matvaror och jordbruk, handel, politiska debatter, föreläsningar och upplevelser.

JDL, Frankrig
25 – 27. September 2024
Plats: Beaune

JDL är en av Europas ledande mässor inom bygg, industri och transport med upp till 300 montrar och 20 000 besökare.

KONTAKTA OSS

Vill du vita mer?

Ring eller skicka ett mejl till oss - vi står redo att hjälpa dig.