Reservdelar

Vi håller dig uppe

Hos oss har du alltid tillgång till ett stort lager av de vanligaste reservdelarna till alla liftar i vårt sortiment. Du behöver alltså inte vänta på reservdelar när du behöver byta ut dem, oavsett hur stor eller liten del du behöver.
Vi har ett lokalt lager i Sverige och ett stort skandinaviskt centrallager i Danmark, med snabba leveranser till alla våra skandinaviska kunder. Om vi inte har den del du behöver får du den snabbt från vårt stora nätverk av leverantörer över hela Europa.

Reservdelsavtal – få rabatt varje gång du behöver nya delar

För de av våra kunder som själva servar och reparerar sina liftar erbjuder vi ett förmånligt reservdelsavtal med fasta rabatter på nödvändiga delar. På så sätt kan du säkerställa en enkel och ekonomisk lösning när du behöver reservdelar.

 

Fast serviceavtal med rabatt på reservdelar

Låt oss stå för all service av din lift och få rabatt med ett serviceavtal. Med ett fast serviceavtal får du hela paketet, så att du alltid kan vara säker på att ha den bästa servicepartnern som håller dig igång.

Ett fast serviceavtal inkluderar:

  • Gratis support
  • Årlig servicegenomgång med rabatt
  • Rabatt på reservdelar när vi utför servicen

Vi hittar en lösning som passar dina behov – kontakta oss för mer information.

kontakta reservdelar

Har du behov av att komma i kontakt med vår reservdelsavdelning, kontakta oss via nedanstående. Vi är alltid redo att hjälpa er att hitta den reservdel ni saknar.

 

Vill du vita mer?

Ring eller skicka ett mejl till oss - vi står redo att hjälpa dig.