Service

Servicenätverk i världsklass

Vi hjälper dig att hålla din lift i toppform! Vi utför service och liftreparation på alla liftar vi säljer, vilket garanterar säkerheten och ser till att din lift håller i många år framöver.

Serviceteamet brinner för att leverera högsta möjliga servicestandard. Vår välutbildade personal är experter på dina liftar – vilket garanterar hög kvalitet och precision. Våra höga standarder har gjort oss till en av de föredragna liftleverantörerna för företag i hela Europa.

Rikstäckande service
Med en verkstad i Falkenberg och Jordbro och resande servicetekniker över hela landet erbjuder vi service till kunder över hela Sverige. Våra servicetekniker utför reparationer och inspektioner på plats hos dig – eller i någon av våra verkstäder.

 

 

Kontakta Versalifts service

Du kan kontakta vår tekniska support alla vardagar 07.00-16.00

Versalift Service: Servicevägen 45, 311 32 Falkenberg

Möt serviceteamet

Service och garanti

Versalift_anställd_Markus_Larsson

Markus Larsson

Garanti – Servicetekniker
+46 700 228 448
markusl@versalift.se

Versalift_anställd_Ronnie_Eriksson

Ronnie Eriksson

Versalift_anställd_Marcus_Eliasson

Marcus Eliasson

Versalift_anställd_Patrik_Zettergren

Patrik Zettergren

Versalift_anställd_Joakim_Malmquist

Joakim Malmquist

Reservdelar

Versalift_anställd_Per_Hjelte

Per Hjelte

Ledning

Versalift_medarbejder_Jakup_Mortensen

Jákup Mortensen

Serviceavtal på liftreparationer

När du köper ett serviceavtal hjälper vi dig att se till att ditt liftfordon håller i många år framöver. Du kan också utöka ditt serviceavtal till att omfatta reservdelar. På så sätt kan du se till att ditt arbetsredskap kan tas i drift igen så snabbt som möjligt. Våra liftbilar är långsiktiga investeringar och för att skydda din investering erbjuder vi en branschledande reservdelsgaranti i minst tio år efter att liften är färdigbyggd. Läs mer om våra tjänster här

 

 

Lagstadgad årlig besiktningrapporter

När det gäller personliftar är det oerhört viktigt att se till att de är säkra att använda för både operatören och de personer som rör sig runt liften. En defekt lift kan leda till allvarliga olyckor, så det är viktigt att du ser till att din utrustning kontrolleras regelbundet. Besiktningen säkerställer att liften är i gott skick och att alla system fungerar korrekt, så att du kan utföra ditt arbete på ett tryggt och säkert sätt.

Det är lagstadgat att minst en gång per år låta ett certifierat företag besiktiga personliften. SWEDAC är den ansvariga certifieringsmyndighet i Sverige som ser till att alla företag följer lagstiftningen och utför nödvändiga säkerhetstester på sina personliftar. Kontrollen utförs av certifierad och erfaren personal som är utbildad för att upptäcka eventuella problem med utrustningen som kan utgöra en risk för säkerheten på arbetsplatsen. Kontrollen säkerställer också att din lift alltid uppfyller gällande lagstiftning.

Vi erbjuder gärna att utföra service på din maskin innan din årliga besiktning för att säkerställa att alla funktioner fungerar korrekt och att din lift uppfyller de krav som ställs vid besiktningen. På så sätt undviker du onödiga problem och kan vara säker på att din maskin är i utmärkt skick. Skulle det ändå uppstå en anmärkning under besiktningen så är vi naturligtvis villiga att hjälpa dig att åtgärda problemet så snabbt som möjligt. Vi prioriterar alltid våra kunders säkerhet och försöker göra allt vi kan för att säkerställa att de får den bästa möjliga servicen.

Kontakta Versalift service

Vill du vita mer?

Ring eller skicka ett mejl till oss - vi står redo att hjälpa dig.