Om Versalift

Om Versalift

Versalift Sweden är en del av ett världsomspännande varumärke, med europeiskt huvudkontor i Danmark och huvudsäte i Waco, Texas. Vi har även kontor i Norge, Storbritannien, Frankrike, Spanien och på flera platser i USA.

Vi bygger liftar på chassin och skåpbilar och anpassar inredningslösningar och lackering efter behov för att matcha ditt varumärke. Versalift är det naturliga valet för arbete på hög höjd inom energisektorn, gatu- och trafikbelysning, uthyrningsbranschen, fönsterputsning osv. Vi säljer liftar från flera märken och utför liftreparationer på alla typer av liftar. Så om du vill köpa en skylift eller få en reparerad är Versalift rätt partner.

Versalift erbjuder hybridlösningar och helelektriska bilmonterade liftar samt alternativt drivna liftbilar. Vi har ett brett utbud av hybridsystem för skåpbilar, pickuper och lastbilar – även för eftermontering.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Hela Sveriges liftleverantör

Versalift Sweden säljer och utför service av fordonsmonterade personliftar och fordonsinredning för förvaring av verktyg och material. Förutom vår egen produktion säljer vi även ett brett sortiment av liftar från Ruthmann, Bluelift, Almac, Hinowa, Skyjack, Movex och France Elévateur.

Versalift Sweden ger dig tillgång till säkra arbetshöjder från 14 till 100 meter på skåpbilar och chassin. Liftar på skåpbilar har en totalvikt på mellan 2,9 och 7,2 ton och på chassin en totalvikt från 3,5 ton och uppåt. Vi erbjuder både verkstadsinredning och förvaring i våra skåpbilar, och många av våra chassipåbyggnader erbjuder även skåplösningar med förvaring av utrustning och material.

Ledande tillverkare av bilmonterade liftar i Europa

Versalift har tillverkning i både Danmark och Texas, men de allra flesta liftbilar för den europeiska marknaden tillverkas i Danmark. Versalift Danmark har sitt huvudkontor i Farsø på norra Jylland. Med en produktion på ca 1 100 liftar per år och 185 anställda är Versalift Danmark en av Europas ledande tillverkare av bilmonterade liftar, både på chassier och skåpbilar.

Vi levererar cirka 300 nyckelfärdiga liftbilar per år till kunder i Danmark, Sverige, Norge – och resten av Europa. Dessutom skeppar vi cirka 800 liftar till Storbritannien och Frankrike för slutmontering på våra lokala anläggningar.

Versalift® är ANSI-kompatibel och CE-godkänd, och vi är certifierade enligt standarderna ISO 9001 och ISO 14001.

En del av TIME-familjen

TIME Manufacturing Company i Waco, Texas, USA, är världens ledande tillverkare av bilmonterade personliftar. Företaget, som är uppdelat i två produktdivisioner, Versalift och Condor, grundades 1965 och anses vara en av pionjärerna inom området. Sedan dess har flera lifttillverkare anslutit sig till TIME-familjen, som nu även omfattar Ruthmann, Movex och France Elévateur.

Versalift International är den globala exportavdelningen inom TIME Manufacturing Company och ansvarar för export av Versalift över hela världen, med undantag för Nord- och Sydamerika. Versalift International har sitt huvudkontor i Danmark, varifrån de levererar till kunder över hela världen via ett globalt nätverk av lokala återförsäljare.

 

Vill du vita mer?

Ring eller skicka ett mejl till oss - vi står redo att hjälpa dig.