Tjänster

Det handlar om din säkerhet

När det gäller arbete med liftar är säkerheten av yttersta vikt. En stor del av den säkerheten handlar om att se till att din utrustning underhålls och fungerar som den ska. Med Versalift som servicepartner är du garanterad kvalitetsservice precis när du behöver den.

Vi erbjuder serviceinspektioner och liftreparationer på alla liftar vi säljer. I vår serviceverkstad förbereder vi våra egna nya fordon och utför alla service- och garantireparationer. Och med vår rikstäckande serviceorganisation, bemannad med våra egna specialutbildade servicetekniker, kan du vara säker på att din lift är i goda händer.

Vi lagerför reservdelar till våra liftar, så att du inte behöver vänta på delar vid reparationer och haverier – och undviker onödiga driftstopp.

På den här sidan kan du läsa om de olika tjänster vi erbjuder, samt möjligheten att teckna ett fast serviceavtal.

 

Vi förlänger garantin på din nya lift med ett år om du gör en 1-årsservice hos oss.

Servicegenomgång

Låt oss inspektera, smörja och kontrollera din lift åt dig. Så länge det inte är några större reparationer kan vi göra det på plats hos dig, annars servar vi alla liftar på vår verkstad. Med andra ord gör vi det enkelt för dig att se till att din lift håller i många år och är redo att prestera!

Under servicegenomgången går vi igenom själva liften och dess delar. Vi går igenom hela strukturen, inspekterar, rengör och smörjer bommar, axellås, stödben och andra rörliga delar på lyftdelarna. Vi ser också alltid till att byta alla filter och all motorolja på lyftdelarna. Och sedan kontrollerar vi naturligtvis att alla nödfunktioner fungerar som de ska. Som en allmän regel omfattar vår servicegenomgång endast liften och inte själva bilen.

Vi erbjuder oss alltid att serva din lift före den årliga lagstadgade besiktningen. På så sätt säkerställer du att liften uppfyller kraven för besiktningen och om det finns några anmärkningar hjälper vi dig naturligtvis att lösa dem så snabbt som möjligt.

Fast serviceavtal – ett starkt partnerskap

Låt oss stå för all service av din lift och få rabatt med ett serviceavtal. Med ett fast serviceavtal får du hela paketet, så att du alltid kan vara säker på att ha den bästa servicepartnern som håller dig igång.

Ett fast serviceavtal inkluderar:

  • Gratis support
  • Årlig servicegenomgång med rabatt
  • Rabatt på reservdelar när vi utför servicen

Vi hittar en lösning som passar dina behov – kontakta oss för mer information.

Kontakta Versalift service

Vill du vita mer?

Ring eller skicka ett mejl till oss - vi står redo att hjälpa dig.