maj 17, 2023

Versalift presenterar VTE och VDTE

Versalift är stolta över att kunna presentera sina senaste familjemedlemmar, VTE och VDTE, som har utformats särskilt för att tillgodose behoven hos yrkesverksamma inom många olika branscher. Dessa två nya skåpbilsmonterade liftar kännetecknas av sin höga kvalitetsnivå och användarvänliga funktioner, vilket gör dem till ett utmärkt val för alla som behöver pålitliga och lättanvända billiftar.

Exceptionellt lätt konstruktion

Under konstruktionsfasen av VTE och VDTE var det primära målet att uppnå en extremt lätt konstruktion för att göra dessa lyftare lämpliga för installation på 100 % elektriska skåpbilar. Elektriska skåpbilar är kända för att ha begränsad extra nyttolast, vilket innebär en stor utmaning när det gäller att förse kunderna med en lift som erbjuder optimal arbetshöjd samt riklig nyttolastkapacitet för material. Men med den extrema viktoptimering som integrerats i hissens konstruktion är VTE- och VDTE-modellerna optimala för installation på helt elektriska skåpbilar. Denna funktion gör det i slutändan möjligt för oss att erbjuda våra kunder valet av 100 % elektriska skåpbilsliftar utan att kompromissa med funktionaliteten

Användarvänlig design

VTE- och VDTE-modellerna är utformade med enkla och effektiva kontroller med LCD-skärmar på både den övre och den demonterbara nedre kontrollen. Dessutom är de här enheterna utformade utan stödben, vilket möjliggör snabb och enkel installation, men lyften förblir ändå stabila på en 3°/5° lutning. Med en vikt på under 3,5 ton är dessa modeller kompakta och mycket lättmanövrerade och erbjuder cirka 12 meters arbetshöjd. Särskilt VDTE är monterad på en cut-van, vilket är perfekt för arbete i stadsområden där en extra kort konstruktion är nödvändig.

Optimalt utnyttjande av lastutrymmet

VTE- och VDTE-modellerna är utformade med en innovativ konstruktion med piedestal och underram som skapar ett plant golv, vilket resulterar i ett optimalt utnyttjande av lastutrymmet i skåpbilen. Den här funktionen är särskilt användbar för yrkesverksamma som behöver transportera en mängd olika verktyg och material. Lyftarna är konstruerade med en lättviktsdesign som ger riklig lastkapacitet samtidigt som de är lätta att manövrera och transportera.

Kontakta oss för att få veta mer om dessa två nya spännande produkter!

Vil du vite mer?

Ring eller send oss ​​en e-post - vi er klare til å hjelpe deg.