Begagnade liftar

Om du har några frågor eller vill ha en icke-bindande offert är du välkommen att kontakta oss. Du kan hitta ett urval av våra begagnade liftar nedan på sidan, eller kontakta oss för att se om vi har några andra begagnade liftar på ingång.

Versalift Norge säljer ett brett utbud av begagnade liftar. Liftarna används i allmänhet för uthyrning och liftens skick bedöms på en skala mellan 1–5, där fem är bäst. Du kan läsa mer om detta på den enskilda produktens sida på Mascus webbplats.

Please accept marketing-cookies to use Mascus.
Mascus Used lifts

När du köper en begagnad lift får du ett förmånligt pris, men det är också en här och nu-lösning eftersom liften kan hämtas direkt. Detta är en stor fördel om du behöver liften snabbt och inte har tid att vänta på att en ny lift ska levereras. En begagnad lift kan vara lösningen för dig som till exempel är mitt uppe i ett projekt och behöver en högkvalitativ lift så snart som möjligt.

Kontakta oss om du är intresserad av en begagnad lift eller om du vill ha en icke-bindande offert. Vi är redo att hjälpa dig.

Hjälp att göra rätt val

Vi hjälper dig gärna att göra rätt val. Vi har många års erfarenhet av liftbranschen och står alltid redo att hjälpa dig att välja rätt, även när det gäller begagnade liftar.

Vill du vita mer?

Ring eller skicka ett mejl till oss - vi står redo att hjälpa dig.