aug 8, 2023

Versalift öppnar upp kontor i Stockholm

Versalift Sweden AB är glada för att få berätta att vi från den 1 september 2023 kommer att finnas med kontor, serviceverkstad och ytterligare tekniker i Stockholm.

De nya lokalerna kommer att vara i de lokaler som tidigare Liftgruppen haft på Dåntorpsvägen 33E i Jordbro.

Vid övertagandet så kommer även Joakim Malmquist, som tidigare jobbat på Liftgruppen, börja hos Versalift som tekniker och komplettera Dag Seijboldt och Marcus Eliasson som många kunder känner till sedan innan, i Stockholmsområdet.
Versalift har med denna rekrytering 6st tekniker med fullutrustade servicebussar som utgår från, Gävle, Stockholm Jordbro 2st, Göteborg, Falkenberg, Malmö.

”Att hitta rätt lokaler i Stockholm har inte varit lätt, men det har också handlat om att hitta rätt lokaler för oss, både där vi är och för att vi skall kunna fortsätta att växa. Vi vill ju fortsätta att leverera bra produkter, högkvalitativ service till våra kunder och med denna etablering även kunna öka servicen till nya och befintliga kunder” säger Anders Werneskog, Country Manager för Versalift Sweden.

Versalift Sweden AB säljer i dag Billiftar från Versalift, Ruthmann -Steiger, -Ecoline, France elevateur och Movex.

Versalift säljer även larvbandsburna liftar och lastbärare från Ruthmann Bluelift, Hinowa, Skyjack och Almac.

Versalift Sweden har förutom en stark säljorganisation även en egen reservdelsavdelning som förutom våra egna märken kan hjälpa till med delar till de flesta liftar på marknaden

Vill du vita mer?

Ring eller skicka ett mejl till oss - vi står redo att hjälpa dig.